De Linkse Wapenwedloop

De strijd van de 21e eeuw is Links versus Rechts versus Islam, als een verknipte steen papier schaar. Links is momenteel hier de baas. Hun religie, progressivisme, is de enige manier waarop wij in Nederland de wereld mogen interpreteren. Onderwijs, de media en politiek zijn allemaal stevig in handen van progressieve priesters.

Terwijl men zich in Amerika al aan het opmaken is voor een burgeroorlog, hopen wij in Nederland nog op een vredige afloop. Ik ben bang dat dit niet gaat lukken. Links is gebouwd op leugens en schijnheiligheid, niet alleen naar de buitenwereld maar ook naar elkaar. Linksgekkies haten andere linksgekkies bijna net zoveel als zij een gezonde heteroseksuele mannen haten. Linksmensen zijn in een constante heilige oorlog verwikkeld om zich heiliger voor te doen dan de ander.

Ik heb gisteren een brief geschreven naar de Volkskrant over het losgeslagen racisme in ons land!

Ik heb twee Afrikaanse kinderen geadopteerd!

Ik werk in een vluchtelingcentrum waar ik ben verkracht maar ik heb er niks van gezegd want dat zou bijdragen aan racisme!

Net zoals er in de koude oorlog een wapenwedloop plaatsvond tussen Sovjet Rusland in Amerika vindt er nu een heilige wapenwedloop plaats tussen Westerse Progressieven. 10 jaar geleden was Barack Obama nog tegen het homohuwelijk, vandaag de dag is elke progressief voor het homohuwelijk en waren ze dat altijd al geweest.

Hoe verder de linkse wapenwedloop escaleert hoe bizarder de schijnheiligheid van links zal worden. GeenStijl zou seksistisch zijn omdat zij vrouwen betalen om in bikini te poseren, maar wanneer wij mensen als Katja Schuurman die beschuldigend met het vingertje schudden erop wijzen dat zij een paar jaar geleden nog naakt voor de Playboy poseerden staan ze met de mond vol tanden. Of, in Katja’s geval, met haar blote kont op Twitter om tegen seksisme te protesteren. Tsja… Katja, je tijd is voorbij en dit schijnschandaal gebruiken om aandacht op je kont te vestigen komt treurig ende wanhopig over.

BN’ers die kansloze dingen doen voor aandacht is niks nieuws, maar ministers die in hun strijd om schijnheiligheid GeenStijl als media non grata bestempelen is al een heel stuk enger. Natuurlijk lezen deze ministers in hun vrije tijd maar al te graag artikelen in de Linda met de 10 meest sexy mannelijke konten, maar hypocrisie is praktisch een vereiste voor links. Het gaat hier ook helemaal niet op het opkomen voor vrouwen. Het gaat om haat jegens de blanke mannen die GeenStijl representeert en het gaat om het scoren van heiligheids-punten in een escalerende wapenwedloop binnen links.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *