‘Overdrijf dreiging van Islam niet’ quote liegende journalist liegende hoogleraar

Islam is anno 2017 de grootste bedreiging voor de Nederlandse beschaving. Onze elite is in de overtuiging dat islam, op de juiste manier geïnterpreteerd, een religie van tolerantie en vrede is. Elk weekend als een zelfmoordterrorist zich uit naam van Allah opblaast schudt deze elite misdaan het hoofd: ‘arme jongen, waarom las hij niet de Quran? Gelukkig maar dat we tienduizenden van deze islamitische jongeren naar Nederland halen, met de tijd zullen ook zij vast wel het licht der progressie zien.’ Met de ene hand gooit onze globalistische elite de deuren open voor hordes agressieve moslimjongeren en met de andere hand verzekert hij de Nederlander dat er echt niks aan de hand is. Onze elite haalt een duivel in huis die hij denkt in de hand te kunnen houden.

De waarheid is dat islam, op de juiste manier geïnterpreteerd, een religie van verovering en oorlog is. Als een moslim geen hoofden van ongelovigen afhakt is hij geen goede moslim. Dat het merendeel van de moslims geen hoofden afhakken wijst niet naar de vredelievendheid van Islam maar naar de wijsheid dat ook Arabieren liever lui zijn dan moe.

Het is evengoed wijsheid dat niet de luien maar de hardwerkenden de wereld regeren. Zo ook met moslims. ‘De gematigde moslims zullen ons beschermen tegen hun geradicaliseerde broeders‘ aldus de liegende hoogleraar. Nee. Zoals in gemeentes van Engeland Sharia wet wordt gepraktiseerd zonder dat gematigde moslims een kik geven, zo zullen ook gematigde moslims in Nederland een oogje dichtknijpen op het moment dat Sharia in lokale gemeenschappen wordt toegepast. Sharia is immers Allah’s wet.

Er vindt een stille invasie plaats, een immivasie. Jonge moslimmannen worden in massale getallen hierheen gehaald. Zij willen bloed zien en vrouwen veroveren, zoals de profeet Mohammed hun voordeed. Nederlandse vrouwen reageren van oudsher op veroveraars door hun benen te spreiden, des te meer omdat Nederlandse mannen er niks van durven te zeggen. Nederlandse mannen durven niks te zeggen omdat zij niet racistisch of xenofobisch genoemd willen worden. Tsja.

Het probleem is dat er geen enkel tegengewicht tegen Islam is. ‘Arabieren zullen integreren!‘ aldus de liegende politicus. Nee. Arabieren nemen een kijkje in Nederland, zien hoe decadent en spiritueel leeg wij zijn en besluiten dat het klokje nergens tikt zoals het bij Allah tikt. Het enige dat de overtuigingskracht van geloof kan tegengaan is een ander geloof. Katholicisme ligt op zijn sterfbed, protestantisme is een incoherent stervend dier. Alleen progressivisme, de gemuteerde non-theïstische gemuteerde versie van protestantisme, is nog populair onder onze elite en onze jongeren. Maar progressivisme is leeg en zelf-destructief, zoals onze elite en studentencultuur ook leeg en zelf-destructief zijn.

Met andere woorden: de journalisten, de politici en de academia mogen bij hoog en laag schreeuwen dat er niks aan de hand is, maar op het huidige pad zullen ook hun kleindochters gewillig in burka’s rondlopen.

Dit bericht is geplaatst in Oorlog, Theologie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *